Blog - moje úvahy nejen o stromech

Je tu konec roku 2020, s tím přichází loučení, bilancování a vítání toho nového s jistou nadějí a přáními.

Kdyz byl dokoncen tento obraz v lednu 2019, nemela jsem z toho uplne dobre pocity, co sem na nem videla, jak skupinky lidi, matka s dcerou, otec se synem a dalsi dva pary v rozich obrazu sleduji, jak velky dav lidi se vydal na cestu, na cestu vzhuru, protoze jsem z Pribrami, tak je tam zachycena Svata Hora, na cestu...

Rok 2020

22.12.2019

Přemýšlím, co si pro nás pro všechny přát do nového roku s magickým číslem 2020 a jak uzavřít ten rok současný. Ta slova, co mě napadají, mi přijdou povrchní. Nechám tedy promlouvat k Vám obrazy, které jsou někdy víc, než tisíc slov. Obrazy z minulých let jsou zakomponovány do kalendáře, kde se můžete inspirovat myšlenkou pro daný měsíc. Aneb...

Kdo budete mít cestu okolo, přijďte se podívat do Salonu výtvarníků na Praze 8 v přízemí Grábovy vily. V prvním patře mám kancelář, tak můžete případně dorazit i na čaj;)

Rok 2018 bych nazvala přechodem ze starého do nového, do života mi vstupovaly nové věci a ukončovaly ty staré, pěkně se to mísilo a bolelo. V podstatě se mi splnilo mnoho mých tužeb, přineslo mi to velké poznání, ale ne vždy to, co jsem od toho očekávala. Už se asi raději nechám mile překvapovat. Za to všechno moc děkuji.

Přijďte omrknout či zakoupit stromové obrázky na jarmark do divadla v Příbrami 1 .12. Více info na plakátku. Speciálně na tuhle akci chystám menší obrázky s povzbuzujícím textíkem. Budu se těšit na případné setkání!

Nedávno proběhla moje první vernisáž s výstavou, byl to pro mě silný zážitek, zakončení jedné etapy mého života, což se také odrazilo i na mém proslovu, o který bych se s Vámi chtěla ještě jednou podělit.

Co je vlastně intimita a proč sex nestačí? Možná si nedokážeme představit větší blízkost než při sexu. Ano, fyzicky jsme si nejblíže, chce to i jistou dávku odvahy, stanout nahý před druhým člověkem. Zkusme jít hlouběji.

Potřeba "byt respektován" patří mezi základní lidské potřeby, které mají všichni lidé bez ohledu na věk, pohlaví nebo rasu. Respekt k druhému člověku ve smyslu ničím nepodmíněného ohledu na jeho lidskou důstojnost a přijetí jeho odlišností.

stromové obrázky, petrapalusova@seznam.cz, +420 723 747 176
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky